Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/aktualitates-pasvaldiba?fu=read&id=8551

TE IR DARBS! Madonas biznesa inkubators aicina darbā vecāko projektu vadītāju

2019.05.09 10:48

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra izsludina konkursu uz Biznesa inkubatoru departamenta Madonas biznesa inkubatora vecākā projektu vadītāja amatu uz noteiktu laiku (līdz 2023. gada 31. decembrim)

LIAA savā komandā aicina cilvēku ar pieredzi darbā ar pasākumu organizēšanu un kopienas veidošanu, kas nodrošinātu veiksmīgu Madonas biznesa inkubatora darbību - veicinātu jaunu komersantu izveidi un attīstību Madonas biznesa inkubatora darbības teritorijā.

Galvenie amata pienākumi:

Prasības pretendentiem:

Piedāvājam:

Pretendentiem/-ēm pieteikties līdz 2019. gada 24. maijam, pieteikuma vēstuli, CV (latviešu valodā), izglītību un citu pretendenta kvalifikāciju apliecinošu dokumentu kopijas iesniegt vai nosūtīt pa pastu LIAA Personāla vadības nodaļai (Pērses ielā 2, Rīgā, LV-1442) vai pa e-pastu personals@liaa.gov.lv(link sends e-mail), ar norādi “MBI vecākais projektu vadītājs”.

Pretendentu iesniegtajos pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu pretendentu atlases norisi, atbilstoši ”Personas datu apstrādes principi Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras amatu pretendentu atlasei” (publicēti LIAA mājas lapā: http://www.liaa.gov.lv/lv/par-liaa/vakances, turpmāk – Datu apstrādes principi atlasei). Iesniedzot pieteikumu, pretendents apliecina, ka ir iepazinies ar Datu apstrādes principiem atlasei.

Informējam, ka pēc iesniegto dokumentu izvērtēšanas pirmajā kārtā, sazināsimies tikai ar tiem pretendentiem, kuru kandidatūras tiks izvirzītas otrajai kārtai.

Tālruņi uzziņām – 67039403, 67039407.