Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/sporta-aktualitates?fu=read&id=8537

Noskaidroti uzvarētāji Madonas novada čempionātā florbolā

2019.05.07 13:34

Noslēdzies Madonas novada atklātais čempionāts florbolā vīriešiem, kuram pieteicās piecas komandas. Madonas pilsētas sporta centrā, četrās čempionāta dienās tika izspēlētas 18.spēles. Spēle par 3.vietu un spēle par 1.vietu norisinājās 5.maijā. Spēlē par bronzas medaļām sacentās pagājušā gada čempione komanda Kumace un Kusas komanda. Spēlei noslēdzoties rezultātu tablo vēstīja, ka ar rezultātu 7:3 uzvarēja Kusas komanda,kas ieguva bronzas medaļas. Spēlē par Madonas novada čempiona titulu sacentās komandas Nazis un Pārējie Darba Rīki pret Kalsnavu.

2019.gada Madonas novada čempionāta finālspēles rezultāts 6:2 par labu komandai Nazis un Pārējie Darba Rīki.

Komandas saņēma Madonas novada pašvaldības dāvinātos kausus, dalībnieki medaļas, bet uzvarētāju komandas dalībnieki piemiņas kausus. Balvas tika pasniegtas arī rezultatīvākajam spēlētājam – Edgaram Gailumam / Nazis un Pārējie Darba Rīki / 13.punkti(7+6) un labākajam vārtsargam -  Arvim Kalniņam/ Nazis un Pārējie Darba Rīki /(atvairīto metienu% 90,12).

Par čempionāta sekmīgu norisi paldies florbola klubam Madona, sacensību galvenajam tiesnesim Kalvim Koskevičam un viņa komandai.

Madonas novada pašvaldības sporta darba organizators: M.Gailums