Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/sporta-aktualitates?fu=read&id=8392

BK MADONA/BJSS skaisti beidz sezonu

2019.03.19 15:32

BK MADONA/BJSS komanda ar skaistu uzvaru 14.martā noslēdza savu trešo sezonu LBL2 čempionātā.

     Sezonas laikā gāja visādi- bija daudz skaistu uzvaru, arī zaudējumi spēlēs, kuras šķita jāuzvar, dažādas likstas ar sastāvu- traumas, slimības, studijas un strādājošajiem darbi, labāko divpadsmitnieks šķita tik reāls, bet pietrūka nieka 3 punktu.

     7.martā Madonā uzņēmām SK Rēzekne/Ezerzeme komandu. Spēles sākums atkal nepadevās kā iecerēts-daudz kļūdu un pievīla metienu precizitāte, bet otrajā puslaikā viss gāja normāli, tikai žēl,ka galotnē minimāls zaudējums 58:62 (J.Mednis 16 p., E.Pētersons 16 p., E.Malta 9 p., R.Ostrovskis 3 p., E.Skuja, G.Vizāns, J.Juška un K.Bitels pievienoja katrs 2 p.).

     10.martā smags izbraukums ar laimīgām beigām Liepājā, kur tikai spēles pēdējās 2 minūtēs noskaidrojās spēles uzvarētājs starp BK Madona un BK Liepāja/LSSS komandām. Šoreiz mūsu komanda „izrāva” laimīgu uzvaru 72:78 (E.Pētersons 18 p., J.Mednis 18 p., E.Skuja 13 p., N.Skripka 12 p.un 10 ! rezultatīvas piespēles, E.Malta 7 p., K.Lancmanis 6 p., G.Vizāns 4 p.).

     14.martā –skaistā spēlē, labā atmosfērā ar daudz līdzjutējiem un daudz dažādiem konkursiem, BK MADONA/BJSS komanda otrajā posmā izcīnīja savu septīto uzvaru pār BJBS Rīga/ KP BA/ DSN komandu. Iespējams tas ir satraukums, kas neļauj mums iesākt labi mājas spēļu pirmo daļu. Arī šoreiz pirmā ceturtdaļa zaudēta 15:22, bet saspēles vadītājs I.Ikstens to ātri sakārtoja un turpinājumā uzvarētas 3 ceturtdaļas un uzvara 88:65 (N.Nīgalis 16 p., A.Škute 15 p., E.Pētersons 13 p., J.Mednis 10 p., K.Bitels 8 p., I.Ikstens 8p.un 7 rez.piespēles, N.Skripka 6 p., E.Skuja, E.Malta, G.Vizāns un J.Juška pievienoja katrs pa 3 p.).

     Šajā spēlē notika jau ierastie līdzjutēju metienu konkursi, bija arī jauns konkurss, kurā laimīgais uzvarētājs savā īpašumā ieguva jaunu GF7 basketbola bumbu ar BK MADONA/BJSS autogrāfiem, līdzjutēju balsojumā tika noskaidrots šīs sezonas vērtīgākais BK Madona/BJSS spēlētājs- Jānis Mednis, kurš saņēmu vērtīgu balvu no Haralda Pūces, starplaikā dejoja un izklaidēja, spēles laikā ļoti aktīvi atbalstīja komandu tautisko deju kolektīvs „Pipariņi” , ļoti jautri un kvalitatīvi spēli komentēja, informēja un par mūziku rūpējās Artūrs Portnovs, visas sezonas laikā par konkursiem un vērtīgākā spēlētāja balsojumu rūpējās Arvis Grunte.

Liels paldies par šo sezonu Madonas novada pašvaldībai, Madonas BJSS, B/N „Kurši”, veikalam „Papīrs”, krodziņam „Šlāgeris”, BK Madona prezidentam Mārim Caunītim, spēlētājiem, vietējiem tiesnešiem un galvenokārt līdzjutējiem!

     BK MADONA/BJSS spēlētāji un treneri ļoti, ļoti cer uz atkal tikšanos jau septembra beigās 2019./2020.g. sezonā LBL2 spēlēs! 

 Agnis Beķeris