Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/sporta-aktualitates?fu=read&id=8301

BK MADONA/BJSS LBL2 čempionātā

2019.02.18 08:22

BK MADONA/BJSS LBL2 čempionātā pirmajā posmā palika 3 punktu attālumā no spēcīgāko komandu divpadsmitnieka. 2. posmā, komandas pa divām reizēm spēlē ar pretiniekiem, ar kuriem nav spēlēts pirmajā posmā (1. finālgrupā katrai 16 spēles, 2. finālgrupā 12-14 spēles).

Decembra beigās, janvārī, februārī un martā - basketbola draugi Madonas pilsētas sporta centrā cīņā par LBL2 regulārā čempionāta labāko komandu 16-nieku un vietu „Play-off” spēlēs redzēja un turpina līdzi just mūsu komandai pret RTU, Līvānu stikls, Ezerzeme/Rēzekne, Rīdzene/Sportapunkts, BS Ogre, Rīga/KP BA/DSN un BK Liepāja/LSSS komandām.

     BK MADONA/BJSS lepojas ,ka spēlē otrajā spēcīgākajā Latvijas basketbola līgā, kur pārsvarā komandu ir pusprofesionālas, spēlētājiem saņemot par to atalgojumu, protams, ir jauniešu vecāko grupu komandas, kuras kopā spēlē no bērnības un trenējas 2 reizes dienā. Mēs mēģinām sabalansēt komandas satāvu ar vietējiem spēlētājiem-pamazām atjauninot komandas sastāva vecumu, kam jābūt LBL2 un LBL3 komandu prioritātei, un piesaistīt bijušos audzēkņus, kas turpina strādāt un studēt Rīgā. Dažādu iemeslu dēļ- traumas, saslimšanas,  aizņemtība studijās un darbā, tas ne vienmēr izdodas kā gribētos, bet uz Latvijas basketbola kartes esam un ar mums visām komandām ir jārēķinās.

     Janvārī mājās izcīnīta uzvara pār RTU komandu 75:71, izbraukumā zaudējums SK Ezerzeme/Rēzekne 63:88, zaudējums Rīgā BJBS Rīdzene/Sportapunkts 101:79, zaudējums Rīgā BJSBS Rīga/KP BA/DSN 64:70, uzvara 80:73 Madonā pār BS Ogre.

     Februārī zaudējums Madonā pret BJBS Rīdzene/Sportapunkts 76:88, Ogrē 61:90, Līvānos 76:127.

     15.februārī Madonā spēlē pret BK Liepāja/LSSS izcīnīta skaista uzvara. Spēles puslaiks un ceturtā ceturtdaļa ritēja līdzīgi, bet trešajā trešdaļā madoniešiem izdevās labs „izrāviens”, ko arī nosargājām līdz spēles beigām- uzvara 86:74 ( J.Mednis 20 p., N.Nīgalis 16 p., E.Pētersons 15 p., K.Bitels 12 p., N.Skripka 9 p.un 5 rez.piespēles, J.Juška 5 p.un 6 rez.piespēles, R.Ostrovskis 3 p., E.Skuja 2 p.un 3 pārķertas bumbas, K.Lancmanis 2 p., E.Malta 2 p.).

     Bk Madona/BJSS līdzjutēji laipni gaidīti atbalstīt komandu 21.februārī 20.00 spēlē pret ļoti spēcīgo Līvānu stikls komandu, 7.martā 20.00 pret SK Ezerzeme/Rēzekne un pēdējā sezonas mājas spēlē 14.martā 20.00 pret BJBS Rīga/ KP BA/DSN komandu,kad komanda ļoti centīsies sezonu noslēgt ar uzvaru. Protams, spēļu starplaikos notiek metienu konkursiņi priekš Jums līdzjūtēji, kad varat vinnēt dāvanu kartes no BK MADONA/BJSS atbalstītājiem B/N „ Kurši” , veikala „Papīrs” un krodziņa „Šlāgeris”! 

 Agnis Beķeris