Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://madona.lv/lat/vakances?fu=read&id=13661

TE IR DARBS! Izsludināts atklāts konkurss uz SIA "Madonas siltums" valdes locekļa amatu

2024.04.23 09:48

Madonas novada pašvaldība, reģistrācijas numurs 90000054572, izsludina atklātu konkursu uz SIA "Madonas siltums" valdes locekļa amatu.

Valdes locekļa pienākums ir vadīt un pārstāvēt kapitālsabiedrību atbilstoši kapitālsabiedrības statūtiem, pilnvarojuma līgumam un normatīvo aktu prasībām.

Valdes locekļa amata kandidātam ir izvirzītas šādas prasības:

Nepieciešamās vadības kompetences:

Nominācijas procesā nevar piedalīties un par valdes locekļa amata pretendentu kļūt persona, uz kuru attiecas Publiskas personas kapitāla daļu un kapitālsabiedrību pārvaldības likuma 37.panta ceturtajā daļā noteiktie ierobežojumi, kas liedz ieņemt valdes locekļa amatu.

Kandidātam jāiesniedz šādi pieteikuma dokumenti:

Pieteikumu iesniegšanas termiņš no 2024. gada 23. aprīļa līdz 2024. gada 15. maijam (ieskaitot).

Atbilstoši norādītajām prasībām sagatavotus dokumentus var iesniegt:

SIA “Madonas Siltums” valdes locekļa atlase un atbilstības vērtēšana notiks divās kārtās un to īstenos ar kapitāla daļu turētāja pārstāvja rīkojumu izveidota Nominācijas komisija šādā sastāvā:

Kandidātus, kuri tiks virzīti otrajai vērtēšanas kārtai, Nominācijas komisijas sekretārs telefoniski uzaicinās uz interviju, līdztekus nosūtot uzaicinājumu elektroniski uz pretendenta pieteikumā vai CV norādīto elektroniskā pasta adresi, norādot intervijas norises laiku un vietu.

Nominācijas procesa otrajā kārtā pretendents prezentē (līdz 10 minūtēm) sagatavoto prezentāciju par savu iesniegto SIA “Madonas Siltums” turpmāko darbības attīstību, veicamajiem darbiem prioritāšu sasniegšanai (prezentācijas formāts - pēc brīvas izvēles, klātienes intervijas laikā tiks nodrošināts dators un projektors), ņemot vērā kapitālsabiedrībai izvirzītos vispārējos stratēģiskos mērķus, norādot svarīgākās darbības mērķu sasniegšanai un izaicinājumu risināšanai.

Informācija par kapitālsabiedrību pieejama https://www.madonassiltums.lv/.

Valdes locekļa mēneša atlīdzība pirms nodokļu nomaksas – 3500,- euro.

Ar izraudzīto kandidātu tiks slēgts pilnvarojuma līgums par valdes locekļa pienākumu izpildi.

Kontaktpersona: Nominācijas komisijas priekšsēdētājs: Aigars Šķēls, Madonas novada pašvaldības domes priekšsēdētāja vietnieks, tālr. 29426366

 

Madonas novada pašvaldība, kā personas datu apstrādes pārzinis, informē, ka pretendentu pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti atbilstoši Fizisko personas datu apstrādes likuma 25.panta un Eiropas Parlamenta un Padomes 2016. gada 27. aprīļa regulas (ES) 2016/679 par fizisku personu aizsardzību attiecībā uz personas datu apstrādi un šādu datu brīvu apriti un ar ko atceļ direktīvu 95/46/EK (Vispārīgā datu aizsardzības regula) noteikumiem tik ilgi, lai nodrošinātu minētā nominācijas procesa norisi.

Piesakoties konkursam uz vakanto valdes locekļa amatu, kandidāts piekrīt savu personas datu apstrādei konkursa mērķim – kandidātu atlases nodrošināšanai.

__________________

SIA “Madonas Siltums” valdes locekļa amata pretendentu nominācijas nolikums

Valdes locekļa amata pretendenta apliecinājums