Galerijas » Madona svin savu 92. dzimšanas dienu. 4. diena.

10. jūnijs – Nākotnes diena

Noslēdzošā Madonas pilsētas un novada svētku diena iesākās ar Jauno ģimeņu gājienu ar ratiņiem no Madonas pilsētas kultūras nama uz Saieta laukumu. Pēc Jauno ģimeņu gājiena plkst. 13:00 Saieta laukumā norisinājās humorpilnā un aktīvā pasākuma “Ripo raiti” ratu parāde. Jāņa Norviļa Madonas mūzikas skolas pūtēju orķestra “Vivo” pavadībā pasākuma dalībnieki ar saviem braucamrīkiem devās parādē no Saieta laukuma līdz Skolas ielai, uz kuras norisinājās sacensības. Dalību sacensībās ņēma trīs individuālie dalībnieki un septiņas Madonas novada iestādes. Ikviens pasākuma dalībnieks, komanda tika apbalvota ar medaļām, diplomu, kā arī dažādām balvām:

  • Ātrākā komanda - Ļaudonas pagasta "Kopā mēs varam dāvāt Ļaudonai ceļu"
  • Vizuāli interesantākais risinājums - Ļaudonas pagasts "Kopā mēs varam dāvāt Ļaudonai ceļu"
  • Tehniski interesantākais risinājums - Ošupes pagasts "Un tieši tāpēc zemeslode griežas"

Ratu sacensību organizatori vēlas pateikt lielu paldies sponsoriem: Krodziņam "Bura" (personīgi Ilgai), Krodziņam "Šlāgeris" (personīgi Haraldam), Krodziņam "Melnais Bullis" (personīgi Sigitai), Madonas patērētāju biedrībai un maizes ceptuvei (personīgi Zahara kungam), veikalam bērniem "Rakari" (personīgi Indrai), apgādam "Zvaigzne ABC", k/t "Vidzeme (personīgi Aigaram), uzņēmumam Forte PR (personīgi Jānim Kļaviņam), Madonas novada domei (personīgi Ilzei Riekstiņai un Mārtim Gailumam).       

Uzreiz pēc ratu sacensībām Priežu kalnā norisinājās “TOP BUMBA - 2018” U-10 un U-12 grupām. Madonas pilsētas un novada svētku izskaņā deju cienītāji kultūras namā varēja baudīt mūsdienu deju grupas “Aliens” koncertuzvedumu “Gribu kā bērns vēl just”, kurā tika izdejots kādas mazas meitenes sapnis ātrāk pieaugt un darīt, iegūt visu, ko sirds kāro.

‌VIDEO. 

‌‌Pasākumu, aktivitāšu un norišu programma.

© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums