Izvēlne

Par dabas lieguma ”Lubāna mitrājs” dabas aizsardzības plāna izstrādes uzsākšanu

iesūtīts: 2020.09.22 15:41
Līdz ar īpaši aizsargājamās dabas un Natura 2000 teritorijas dabas lieguma ”Lubāna mitrājs” (Lubāna mitrājs) dabas aizsardzības plāna izstrādes uzsākšanu šī gada 11.novembrī plkst. 17.00 notiks videokonference, kurā būs iespēja tiešsaistē uzdot jautājumus plāna izstrādātājiem un iesaistītajām valsts institūcijām.

No 9. līdz 13. novembrim ikvienam būs iespēja iepazīties ar dabas aizsardzības plāna izstrādes kārtību un mērķiem, Lubāna mitrāja vispārējo informāciju, kā arī iesūtīt jautājumus.

Plānu Dabas aizsardzības pārvaldes uzdevumā izstrādā SIA “Enviroprojekts” (Mazā Nometņu iela 31, Rīga, LV-1002, tālrunis 25641455, www.enviro.lv, info@enviro.lv). 

Videokonferencei pievienoties tiek aicināti visi zemju īpašnieki, kas saņems arī  individuālu uzaicinājumu uz sanāksmi, kā arī pieguļošo teritoriju īpašnieki un citi interesenti.

Ikviens aicināts pirms videokonferences iepazīties ar informatīvajiem materiāliem plāna izstrādātāja tīmekļvietnē (www.enviro.lv) un iesūtīt jautājumus, izteikt priekšlikumus un ieceres attiecībā uz teritorijas un sava īpašuma apsaimniekošanas perspektīvām, rakstot ziņu uz lubans@enviro.lv.

Sīkāka informācija par videokonferences norisi un pieslēgšanās iespējām arī pieejama vietnē www.enviro.lv un www.daba.gov.lv.

Dabas aizsardzības plāna izstrāde tiek veikta Eiropas Savienības Kohēzijas fonda projekta “Priekšnosacījumu izveide labākai bioloģiskās daudzveidības saglabāšanai un ekosistēmu aizsardzībai Latvijā” Nr. 5.4.2.1/16/I/001 jeb dabas skaitīšanas ietvaros.


SIA “Enviroprojekts”

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums