Izvēlne

Iesaki piemērotāko vietu velosipēdu remonta stacijas novietojumam Madonā!

iesūtīts: 2021.02.25 09:30
Sniegs kopā ar ziemu sāk atkāpties un dzīvoklī/pagrabā/kāpņutelpā patīkamās priekšnojautās jau sāk trīties tavs velosipēds. Velosezona drīz sāksies (dažiem tā nekad arī nebeidzas) un Madonas ielas piepildīs entuziastiski pedāļu minēji. Arī Madonas novada pašvaldība gatavojas velosezonas sākumam. Šajā pavasarī velodraugus iepriecināsim ar publisku velosipēdu remonta staciju, kurā ikviens velosipēdists bez maksas varēs pieskrūvēt vaļīgas skrūvītes, piepumpēt riepas, vai novērst citas ķibeles, kas uzticamajam draugam būs atgadījušās.

Remonta stacija ir pielāgota lietošanai publiskajā telpā. Tās korpuss izgatavots no bieza cinkota vai nerūsējoša tērauda ar pulverkrāsas vai termoplastikas pārklājumu. Ierīci var uzstādīt pie zemes vai sienas ar speciāliem enkuriem. Darbarīki ir piestiprināti pie nerūsējošā tērauda stiepļu trosēm. To garums dod iespēju tikt pie visām velosipēdu detaļām. Stacija ir aprīkota ar rokas sūkni ar adapteri visiem vārstu tipiem. Stacijas konstrukcija ļauj novietot velosipēdu uz statīva, tāpēc remontēt velosipēdu būs ērti. Un, kas nav mazsvarīgi – konstrukcija ir vandālisma droša (lūgums to neuztvert kā izaicinājumu un mudinājumu staciju demolēt).

Ko mēs sagaidām no veloentuziastiem? Ierosinājumus vietai, kur remonta staciju uzstādīt. Mums jau ir dažas vietas padomā, kā, piemēram, līdzās pērn atklātajam skeitparkam Gaujas ielas apkārtnē vai velonovietnei pie Madonas novada bibliotēkas, vai taču varbūt tev, kas ikdienā minas pa pilsētas ielām, ir piemērotāks piedāvājums?

Izsaki savu viedokli, balsojot aptaujā ŠEIT (vai viedierīcē nolasot attēlā redzamo QR kodu) par kādu no piedāvātajiem variantiem, vai arī iesaki savu. 

Balsojums norisināsies līdz 5. martam (ieskaitot)!

Iesaisties un izsaki savu viedokli!

Informāciju sagatavoja: EGILS KAZAKEVIČS, Madonas novada pašvaldības Attīstības nodaļas sabiedrisko attiecību speciālists

 

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums