Izvēlne

NLO Madonā - būt vai nebūt!

iesūtīts: 2021.01.25 16:05
Vai tiesa, ka padomju gados izveidotā raķešu bāze Madonas novada Mārcienas pagastā bija un turpina būt iecienīta NLO apmeklējumu vieta? Vai tiesa, ka citplanētiešu iecīnītākais kalns Latvijā ir Gaiziņkalns? Vai tiesa, ka 2020. gada janvāra sākumā publiskotajos ASV Centrālās izlūkošanas pārvaldes dokumentos minēts, ka Madona ir starp 10 NLO apmeklētākajām vietām pasaulē?

Mēs varam tikai minēt vai viss iepriekš minētais ir patiess, taču par vienu gan varam būt pārliecināti – jau šogad Madonā piezemēsies lidojošais šķīvītis! 
Mēs zinām, kur tas nolaidīsies. Droši avoti ziņo, ka šogad lidojošais šķīvītis piezemēsies zaļajā zonā starp Mīlestības graviņu un Madonas novada bibliotēku. Kāpēc tieši šajā vietā? Tas jājautā citplanētiešiem! Varbūt meklē mīlu un Sprīdīša bibliotēkas 1. sējumu. 
Kāds izskatīsies lidojošais šķīvītis? Arī to mēs zinām, jo ārpuszemes civilizācijas pārstāvji pirms ierašanās, neizskaidrojama iemesla dēļ, ir nodevuši sava starpplanētu kuģa rasējumus māksliniekam NORBERTAM KUDIŅAM , kurš tos savukārt parādīja mums. 

Ko saki tu? 
Vai ļausim lidojošajam šķīvītim nolaisties Madonā uz palikšanu? 
Balso līdz 3. februārim aizpildot anketu ŠEIT

Varbūt tev ar NLO jau ir bijuši kopīgi piedzīvojumi? Pastāsti par tiem aizpildot anketas sadaļu ar atvērto jautājumu!
 
 Informāciju sagatavoja: Madonas novada pašvaldības Attīstības nodaļa
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums