Izvēlne

Izmaiņas pabalstu nozīmīgās dzīves jubilejā izmaksas kārtībā

iesūtīts: 2020.10.27 09:47
Ievērojot drošības pasākumus, saistībā ar Covid-19 infekcijas izplatīšanos arī Madonas novadā, pašvaldības apsveikumi dzīves jubilejā un paredzētā pabalsta izmaksa dzīvesvietā uz laiku tiek pārtraukta.

Atgādinām, ka Madonas novada pašvaldības saistošajos noteikumos Nr. 16 ‘’Par materiālās palīdzības pabalstiem Madonas novadā’’ paredzētais pabalsts nozīmīgas dzīves jubilejā ir vienreizējs un tiek piešķirts dzīves jubilejās personām, kuras sasniegušas septiņdesmit piecu, astoņdesmit, astoņdesmit piecu, deviņdesmit, deviņdesmit piecu, simts un vairāk gadu vecumu; ģimenēm laulību piecdesmit, sešdesmit,  septiņdesmit un vairāk gadu jubilejā. Pabalstu ir tiesības saņemt personai, kura deklarējusi savu pamatdzīvesvietu un pastāvīgi dzīvo pašvaldības administratīvajā teritorijā ne mazāk kā 5 (piecus) gadus. Personai, sasniedzot septiņdesmit piecu, astoņdesmit, astoņdesmit piecu, deviņdesmit, deviņdesmit piecu gadu vecumu, piešķir pabalstu 100 euro. Personai, sasniedzot simts un vairāk gadu vecumu, piešķir pabalstu 200 euro. Ģimenei piecdesmit, sešdesmit, septiņdesmit un vairāk gadu laulību jubilejā piešķir pabalstu 100 euro. Pabalsta saņemšanai persona Sociālajā dienestā iesniedz iesniegumu un uzrāda personu apliecinošu dokumentu un pabalsta kāzu jubilejā saņemšanai uzrāda laulības apliecību.

Lai saņemtu saistošajos noteikumos paredzēto jubilejas pabalstu, Madonas pilsētā dzīvojošajiem, sazināties ar sociālo dienestu pa tālruni 64807292, pagastu administratīvā teritorijā dzīvojošiem sazināties ar savas administratīvās teritorijas apkalpojošo sociālo darbinieku.

 

Madonas novada pašvaldības Sociālā dienesta

vadītāja vietniece Ilze Fārneste

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums