Sadraudzības partneri no Tranosas apmeklē Madonu

 Vizītes gaitā lielākā uzmanība tik vērsta uz turpmākajiem sadarbības plāniem. Kā atzina P. Ulfsbo, pēdējos gados saikne starp Madonu un Tranosu ir apsīkusi, tāpēc tranosieši ir pilni apņēmības sakarus atjaunot. Klātesošie vienojās par pirmo konkrēto soli, proti, šī gada septembrī Tranosas lielākajā gadatirgū viesosies Madonas novada delegācija un izstādē tiks izvietots Madonas novada pašvaldības un uzņēmēju stends. Savukārt sarunā ar domes priekšsēdētāju Andreju Ceļapīteru, mūsu izglītības jomas pārstāvjiem, tostarp nodaļas speciālisti Vivitu Vecozolu un Madonas 1. vidusskolas vadītāju Inesi Strodi, tika panākta vienošanās par kopēju skolēnu vasaras nometņu rīkošanu, sadarbību Erasmus projekta ietvaros. Partneri izteica vēlmi sadarboties arī kultūras pasākumu un norišu jomā.

Dienas gaitā bez mūsu izglītības iestādēm tranosieši apmeklēja arī vairākus novada uzņēmumus.

Laikā, kad Tranosas pašvaldību vadīja Lars Eriksons, sadarbība starp abām vietvarām bija izvērtusies gana cieša, kā ietvaros tika rīkotas gan mākslinieku izstādes, pūtēju orķestru koncerti, kā arī Larsam Eriksonam un Jurim Viskontam tika pasniegti Madonas pilsētas augstākie apbalvojumi.

"Tranosas pašvaldības vārdā pateicos par draudzīgo uzņemšanu Madonas novadā un ceram uz turpmāku sadarbību, " vizītes noslēgumā pauda Pērs Ulfsbo.

 

Dz. Stradiņa,

D. Veckalniņa foto.

Iesūtīts: 10.03.2017 00:00
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums