Galda tenisa turnīra finiša taisne

iesūtīts: 2019.03.21 11:46
Bērzaunes un Mārcienas galda tenisa turnīrs tuvojas noslēgumam, ir palikusi pēdējā piektā kārta, kas norisināsies 20.aprīlī.

Pēc četrām kārtām, vecuma  grupā no 18 gadiem, līdera pozīciju saglabā Igors Tupiņš ar 197 iegūtiem punktiem, viņam seko Gints Viņauds ar 187 punktiem un pirmo trijnieku noslēdz  Jānis Svilis ar 178 punktiem.

Jauniešu konkurencē līdz 17 gadiem pirmajā vietā ir izvirzijies Haralds Grīnvalds ar 150 punktiem, otrajā vietā ir Krists Garkalns ar 141 kopvērtējuma punktu un trešajā vietā atrodas Rauls Tupiņš ar 133 punktiem.

Piektā kārta ir obligāta visiem dalībniekiem, jo sacensību noslēgumā tiks atsijāts katra dalībnieka piecu kārtu viens sliktākais rezultāts un summētas atlikušās četras kārtas, lai noteiktu kopvērtējuma pirmo sešu vietu ieguvējus grupā no 18 gadiem un pirmo trīs vietu ieguvējus grupā līdz 17 gadiem.

Turnīrā ir aicināti piedalīties arī tenisisti, kas nav apmeklējuši vairākas kārtas, jo neatkarīgi no kopvērtējuma, ikreiz tiek apbalvoti notikušās kārtas uzvarētāji.

 

Mārcienas pagasta sporta darba organizators Jevgenijs Tarasovs

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums