Trīscīņas sezona tiek atklāta Madonā

iesūtīts: 2019.02.21 12:06
Ar Madonas novada atklāto čempionātu spēka trīscīņā, 16. februārī tika atklāta 2019.gada trīscīņas sezona, šis bija pirmais Latvijas kausa posms. Lai gan sezona tikai ieskrienās Madonā sacentās 8 komandas, no dažādām Latvija pilsētām, Gulbenes, Rēzeknes, Rīgas, Alūksnes, Bauskas un protams mājinieku Madonas komanda.

Vairāk kā pussimts dalībnieki bija ieradušies ,lai pacīnītos par medaļām, kausiem, tituliem, rekordiem un protams arī balvām, par kurām šogad paldies jāsaka arī vietējiem uzņēmējiem, kuri atbalsta smagatlētikas sacensības, paldies sakām IK 55 Mārītēm, kafejnīcai Rudzons, uztura bagātinātaju firmai Sportlab Dion, Protein performance , Cēsu alum, kā arī protams Madonas novada pašvaldībai par atbalstu un Madonas pilsētas vidusskolas direktorei par atvēlēto sporta zāli.

Komandu cīņā viss sspraigākā cīņa izvērtās starp Madonas un Gulbenes komandām, kuras savā starpā spēkojas jau gandrīz 10 gadus. Ar viena punkta pārsvaru uzvarēja Gulbenieši, kā teica Madonas komandas puiši-mēs bijām ļoti viesmīlīgi, ļāvām uzvarēt. Tas protams joks, visi cīnījās tikai par uzvaru, šoreiz mazliet pietrūka, bet priekšā vēl visa sezona. Madonas komandu pārstāvēja 17 sportisti, īpaši izcelšu pirmā trīnieka ieguvējus puišus Mārtiņu Lielupu, Guntaru Zariņu, Aivi Pupausi, Poču Matīsu, Arni Šarkunu un Akimu Poluškinu, daiļā dzimuma pārstāves ar nesa lielu artavu komandu cīņā , pašas stiprākās Madonas komandas pārstāves bija Daniela Keita Lielupe, Zane Silmanoviča, Sauka Gita, Elīna Cielava. Paldies arī visiem sportistiem , kuri šoreiz neiekļuva labāko trīniekā, jo komanda ir tik stipra, cik ķēdes vājakais posms un tikai kopā mēs esam stipri un vienoti. Ar precīziem sacensību rezultātiem un foto var iepazīties www.pauerliftings.lv  

Nākamās sacensības mūsu pusē būs Degumnieku čempionāts spiešanā guļus, kurš būs Latvijas kausa posms spiešanā guļus, kurš norisināsies 6. Aprīlī.

 Uz tikšanos!

Sacensību organizators: M.Lielups

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums