PIESAKIES KULTŪRAS JAUNUMIEM

Piedzīvojumu sacensības xRace - pirmo reizi Madonā!

iesūtīts: 2017.06.01 20:03
Sestdien, 3.jūnijā, Madonā pilsētas svētku ietvaros norisināsies piedzīvojumu sacensību seriāla xRace otrais sezonas posms. Ikviens madonietis ir aicināts piereģistrēties sacensībām par samazinātu dalības maksu ar 20% atlaides kodu MAD17, bet līdzjutējiem visas dienas garumā tiks piedāvāta iespēja bez maksas piedalīties foto orientēšanās spēlē, ko varēs veikt gan individuāli, gan arī komandā.

Sacensību dalībnieki distanci uzsāks pilsētas Saieta laukumā, no kura pulksten 12.00 dosies Madonas centrā meklēt kontrolpunktus. Turpmākā distance jau ar velosipēdiem vedīs uz Kusu un Smecersilu. Sporta un atpūtas bāzē dalībnieki veiks skriešanas uzdevumu, kas būs skatāms līdzjutējiem, kā arī nebijis pašiem dalībniekiem. Pēc Smecersila vairāki uzdevumi ar velosipēdiem un skriešanu iekļaus Madonas kalnu un pauguru, kā arī purvu šķērsošanu, bet Madonas karjera teritorijā dalībnieki veiks interesantos laivu un virvju uzdevumus. Sacensību finišs būs vietā, kur starts - Saieta laukumā.

Dalībnieki var izvelētiesstartēt Garmin Sporta distancē ar 8 stundu kontrollaiku, Nissan Skandi Motors Tautas distance ar 6 stundu kontrollaiku vai Isostar Īsajā distancē ar 4 stundu kontrollaiku, kā arī pavisam jaunajā DUO distancē, kas paredzēta dalībniekiem, kas nav pazīstami ar orientēšanos, bet ir aktīvās atpūtas piekritēji. Distance veicama divatā, vienam dalībniekam skrienot, bet otram - braucot ar velo.

Dalībniekiem nepieciešamais ekipējums distancē ir tikai velosipēds, ķivere un mobilais tālrunis, bet distances laikā katra komanda pēc saņemtās kartes vadās un pilda dažādus uzdevumus gan ar velosipēdiem, gan skrienot, gan arī pārvietojoties ar laivām, ko nodrošina organizatori.

Sīkāka informācija par sacensībām pieejama mājas lapā www.xrace.lv zem katra posma ikonas.

Sacensības atbalsta Madonas novada pašvaldība, Skandi Motors, Nissan, Garmin, Isostar, Gandrs, Ceļotājs, Vitamax, RedBull, Hanzas Maiznīca, Rasēns, Lakto Pro un LGK atrakcijas.

Informāciju sagatavoja: Marta Zumberga.
Mob.tālr.: 00 371 26680607.

Ievietoja:
Inga Arāja

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums