PIESAKIES KULTŪRAS JAUNUMIEM

Labdarības koncerti “Kopā varam palīdzēt!”

iesūtīts: 2017.05.13 16:27
Ar sirsnību ielūdzam! 19.maijā Rīgā un 20.maijā Cēsīs notiks labdarības koncerti “Kopā varam palīdzēt!”, ko savstarpējas sadarbības rezultātā Jums piedāvā Latvijas un Hamburgas Sarkanā Krusta biedrības! Koncerti tiek organizēti sadarbībā ar Latvijas Universitāti un Cēsu novada domi.

Koncertos uzstāsies Rīgas Doma zēnu koris Mārtiņa Klišāna vadībā un Hamburgas jauniešu koris “Gospel Train” Pītera Šulca (Peter Schuldt) vadībā. Latvijas zēnu koris izpildīts Baltijas valstu mūsdienu mūziku a capella dziedājumā un Eiropas klasiku, savukārt Vācijas jauniešu koris priecēs ar neizsīkstošu enerģiju un dzīvesprieku, izpildot pasaulē pazīstamas dziesmas.

Latvijas un Hamburgas Sarkanā Krusta biedrību daudzgadīgās sadarbības laikā realizēti neskaitāmi kopēji projekti ar mērķi palīdzēt cilvēkiem Latvijā. Iniciatīva par kopēju koru koncertu nāk no Hamburgas kolēģiem. Ziedojumos savāktie līdzekļi, lai cik tie būtu lieli vai mazi, tiks tērēti Latvijas vientuļo senioru aprūpei visā Latvijas teritorijā, proporcionāli ienākošo ziedojumu reģionālajam sadalījumam.

Koncerts 19.maijā Rīgā notiks pulksten 18:00 Latvijas Universitātes Lielajā aulā (Raiņa bulvāris 19, Rīga).
Koncerts 20.maijā Cēsīs notiks pulksten 19:00 Vidzemes koncertzālē “Cēsis” (Raunas iela 12-1, Cēsis).
Koncerti apmeklētājiem ir bez maksas, ziedojumu apmērs un pats ziedojuma fakts kā tāds ir pilnīgi brīvprātīgs akts.

Informācija par Vācijas jauniešu kori:
Viens no Vācijas labākajiem jauniešu koriem “Gospel Train” - tas ir kas vairāk par kori, tā ir mūzikas sensācija, kura noteikti jādzird. Vairāk nekā 100 dziedātāju no 20 nācijām, kas uzstājas ar A-Capella, Gospel, Hip-Hop un daudzu citu mūzikas stilu priekšnesumiem. Ar savu enerģiski atsvaidzinošo un spēcīgo performanci Gospel Train izpilda dziesmas ar dziļu vēstījumu, jo īpaši par pasaulē būtiskām, humanitārām tēmām. Viņu moto ir: “Tu vari izmainīt (no angļu valodas “You make a difference”)”. Gospel Train ar tās māksliniecisko vadītāju Pīteru Šulcu ir fascinējuši plašas auditorijas nacionālā un starptautiskā līmenī. Viņi piedalījušies svarīgos labdarības pasākumos, dziedājuši Vācijas prezidentam Joahimam Gaukam (Joachim Gauck), kanclerei Angelai Merkelei (Angela Merkel), kā arī dziedājuši Vācijas Sarkanā Krusta 150.gadadienas pasākumos. Dažādi talantīgi jaunie solisti sniedz savām dziesmām piesaistošu, unikālu tembru. Kori pavada četri profesionāli mūziķi.

Jebkuru jautājumu gadījumā būsim priecīgi sniegt papildus informāciju.

Uz tikšanos koncertos!

Informāciju iesūtīja: Starptautisko un Sabiedrisko attiecību programmas vadītājas asistente Solvita Bespalova.
Biedrība „Latvijas Sarkanais Krusts”
Šarlotes iela 1D, Rīga, Latvija, LV - 1001.
Tālr.: +371 67686312
E -pasts: solvita.bespalova@redcross.lv
https://www.facebook.com/LatvijasSarkanaisKrusts
www.redcross.lv



Ievietoja:
Inga Arāja
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums