PIESAKIES KULTŪRAS JAUNUMIEM

Pirmā tikšanās ciklā "Kā labāk dzīvot starp savējiem?": Es un mana veselība

iesūtīts: 2017.03.13 10:02
Madonas novada bibliotēkas apmeklētājiem šogad piedāvāsim pasākumu ciklu: ”Kā labāk dzīvot starp savējiem?”, piesaistot Madonas novada nozaru speciālistus. 17.martā plkst.17:00 aicinām visus interesentus uz pirmo sarunu bibliotēkā “Es un mana veselība”. Ar interesentiem piekrituši tikties SIA “Madonas slimnīca” valdes priekšsēdētājs Artis Stuburs un zobārsts Kristaps Vidžis. Daži no sarunu pieturas punktie

ģimenes ārstu pieejamība mūsu reģionā; rindas pie speciālistiem (bērniem, pieaugušajiem); kādu speciālistu pietrūkst Madonā, kur tie meklējami tuvākajā apkārtnē?; jaunie ārsti, ārstu novecošanās (kā ir mūsu reģionā?; e-veselība, e-receptes, e-slimības lapas, sadarbība ar VSAA, e-analīžu apmaiņa, sadarbība ar laboratorijām (+ un - ); zobārstu pieejamība Madonā un reģionā (rindas, darba laiki utt. apm. 10 privātprakses?); pacientu lielākās problēmas: nevērība, ielaisti gadījumi, līdzekļu trūkums; zobs un pretsāpju līdzekļi?; ārstējam vai raujam? Mūsdienu zobārstniecības tendences, iespējas, materiāli, piedāvājums, cenas; zobu regulēšana, protezēšana, jaunumi, ieteikumi, iespējas Madonā; kādus zobu kopšanas līdzekļus lietot ikdienā, vai ticēt reklāmām?; kā iemācīt bērniem kopt savus zobiņus? utt..

Mēģināsim izvaicāt sarunas dalībniekus arī par viņu pašu veselīgiem ieradumiem un brīvā laika mirkļiem, kurus atvēlēt sev ikdienas steigā.

Madonas novada bibliotēkā 17.martā pulksten 17:00.
Ieeja bez maksas.



Informāciju sagatavoja: Madonas novada bibliotēkas galvenā bibliotekāre Sarmīte Radiņa.
Informāciju iesūtīja: Madonas novada bibliotēkas ESIUL vadītāja Laura Lubkina.
Tel.nr: 648 21050.

Ievietoja:
Inga Arāja
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums