Jaunatnes iniciatīvu projekta “Varu un daru” pirmais mēnesis noslēdzies

iesūtīts: 2019.03.01 13:31
Jaunatnes iniciatīvu projekta “Varu un daru!” pirmais mēnesis jau aizritējis ar daudz dažādām interesantām aktivitātēm.

Pirmā projekta nodarbība, 11. februārī, aizritēja kopā ar Daci Dzilnu un divpadsmit aktīviem jauniešiem. Nodarbība tika balstīta uz jauniešu savstarpējo sadarbību. Spēlējot dažādas ledus laušanas spēles un teātra sporta metodes, praktizējām uzticību un sadarbību, kļuvām atvērtāki, pārvarējām uztraukumu un izgājām no savas komforta zonas.

Februārī trīs nodarbības (13.,20.,27.02.) mēs pavadījām kopā ar Anitu un Raimondu Aizstrautiem, iepazīstot programmu Corel Draw un CNC darba galdu. Šajās nodarbībās mēs mācījāmies programmēt piekariņus. Citi to darīja pirmo reizi, citi jau to bija darījuši iepriekš. Nodarbību uzdevums nebeidzās tikai ar programmēšanu. Ar Raimonda palīdzību tikām arī pie taustāma piekariņa, kuru noteikti pieliksim pie savām atslēgām. Pozitīvi vērtējam, ka šajās nodarbībās cits citam palīdzam, ja kādam programmēšana izdevās labāk, tad viņš noteikti palīdz tam, kuram tas neveicās tik labi, cik gribētos. Šī nodarbība aizrāva gan meitenes, gan zēnus.

22. februārī desmit no mums brauca uz lauku viensētu “Viesūnēni” ciemos pie Ingunas Plotkas un Andra Tkačenko. Šeit mēs iepazināmies ar viņu hobijiem un nodarbēm. Nobaudījām kaņepju labumus, kurus gatavoja pati saimniece. Varam teikt, ka viņi mūs iedvesmoja darīt, neslinkot un atrast hobiju, kuri pilnveidos mūs. Vēmies viņiem teikt paldies par jauko un sirsnīgo uzņemšanu! Paldies arī Bērzaunes pagasta pārvaldei, kura atbalstīja šo braucienu nodrošinot autobusu.

Pēdējo nodarbību šajā mēnesī mums vadīja Simona Bogdanova. Šī nodarbība bija par jauniešu motivāciju. Simona mūsos rosināja vēlmi nepadoties, motivēt sevi un apkārtējos; Kā arī sekot saviem sapņiem, būt drosmīgiem. Katram šī nodarbība deva, ko savu. Kāds aizdomājās par savām neizmantotajām iespējām, kāds - kā nepadoties un atrast savu mērķi.

Mēs, projekta dalībnieki, varam viennozīmīgi teikt, ka mums ļoti patika šis projekta pirmais mēnesis. Turpmāk sagaidām vēl daudz dažādu interesantu aktivitāšu kā līdz šim.

Projekta dalībnieki:

Rolands Andrejevs, Raivis Grūbe un Daniela Rudene 



‌Informāciju ievietoja 
‌Indra Veipa
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums